NoLimitbloggen

Niklas Linnes

Vem är Niklas Linnes?

En person som gillar att ha saker att göra och driva saker framåt. Gillar att ha folk runt mig som strävar emot samma mål.

Vad betyder Matfors för dig?

Matfors betyder mycket, Matfors har ett stort inflytande på den som jag är idag.
Det som är tråkigt när jag tänker på Matfors idag är när jag själv var ung är att det inte händer så mycket, skulle vilja få mer liv i Matfors igen och för ungdomarna.

Berätta om vägen och jobbet du lägger på Matfors, till exempel bäver-rocken.

Jag fick förfrågan om att starta igång ett gammalt koncept utav Birgit Othzen (personal Matfors fritidsgård) och tyckte detta verkade väldigt roligt att arbeta med. Det första som jag började med var att kolla över sponsring som till exempel ICA Matfors samt ung pott. Efter detta var gjort började kolla på lokal och hittade då folkets hus i Matfors då jag bestämde mig för att jag ville ha konserten på nedervåning för det var bäst utrymme där. Efter lokala sponsring var åtgärdad så var det dags och börja kolla på band så jag använder mig utav kompisar och sociala medier för att hitta lokala band som vill spela ideellt och till slut fick jag tag på åtta band där alla spelade ideellt alltså utan betalning utan de dom fick var lite läsk och mat innan spelningen. Till slut var det dags att hitta en arbetsgrupp som kunde samarbeta tillsammans. Därav bland annat Camilla Jessica Robert Jonathan med mera. Vi prata ihop oss om hur vi vill ha kvällen och allt flöt på som jag ville. När spelkvällen kom så lämnade jag över allt mitt ansvar till arbetsgruppen.

Vad är dina mål just nu?

Mina mål just nu är att arbeta mig upp till någon typ utav arbetsledare chefsposition och att gärna börja arrangera igen.

Som jag förstår när jag träffar dig är att du vill inspirera andra, vad gör du idag för att inspirera? Vem inspirerar dig?

Jo det är klart man vill inspirera andra att hitta driv som jag har i mina arrangemang och driva dem vidare kanske utveckla och göra dem till bättre än vad jag gjorde. Det som händer idag egentligen är att fortsätta i min stil att inspirera och det gör jag mycket på min arbetsplats idag genom att pusha och lyfta fram och få folk att hålla en fortsatt fokus på vårat mål åt det vi alla vill.

Med vad och hur kan NoLimit Matfors hjälpa dig och med vad och hur kan du hjälpa NoLimit Matfors?

Genom att vara en stöttning emot båda ungdomar som kommer med idéer och behöver kanske guidning och hjälp med vart man kan vända sig för att hitta rätt stöd och söka bidrag eller bara vara en att prata vidare med.